Trawling ngisor
lagi nyopir
kahanan darurat segara

Kanggo planet iki, segara lan atusan yuta wong sing gumantung mangan lan urip, saiki kita kudu ndandani trawling dhasar kanthi drastis.

Apa

Trawling ngisor minangka kegiatan sing ngrusak banget sing wis dadi bagian normal produksi panganan laut kita. 

It Rusak URIP MARINA

It DRIVES OVERFISHING

It NGGOLAK PLANET KITA

It NGGABUNGGAKE HIDUP

TARGET 2030

Kita pengin ndeleng trawling dhasar kanthi cepet ditanggepi kabeh negara pesisir, kanthi bukti tilas sing nyuda global ing taun 2030.

Kita ngundang pimpinan dunya supaya:

Nggawe, nggedhekake, lan nguatake zona pengecualian dharatan nasional (IEZ) kanggo nelayan skala cilik sing dilarang trawling ngisor. 

Nglarang trawling ngisor ing kabeh wilayah sing dilindhungi segara (ing njaba IEZ) kanggo njamin habitat lan ekosistem sing rentan direksa lan pulih kanthi efektif.

Pungkasi trawling dhasar subsidi lan alokasikan sumber daya finansial lan teknis kanggo ndhukung transisi sing cukup kanggo armada.

Nglarang ekspansi trawling ngisor menyang wilayah sing anyar lan ora trawet, kajaba lan nganti bisa dibuktekake ora ana pengaruh sing signifikan.

Melu koalisi

Ngrampungake formulir lan kita bakal bali marang sampeyan yen ana pitakonan liyane.