Trawling handap
nyaéta nyetir
kaayaan darurat sagara

Pikeun planét, pikeun sagara sareng ratusan jutaan jalma anu gumantung kana tuangeun sareng hirup, urang kedah sacara drastis ngarobah trawling handapeun ayeuna.

Naha?

Trawling handap mangrupikeun kagiatan anu kacida merusakna anu parantos janten bagian anu normal tina produksi pangan laut urang. 

It Rusak kahirupan laut

It DRIVES ngabahekeun

It NGARAGU PLANET KAMI

It NGAGANDA HIRUP

TARGET 2030

Kami hoyong ningali trawling handap anu gancang diurus ku sadaya nagara basisir, kalayan buktina tapak suku global dikirangan ku 2030.

Kami nganuhunkeun pamimpin dunya pikeun:

Ngadegkeun, ngagedékeun sareng nguatkeun zona pangaluaran inshore nasional (IEZs) pikeun pamayang skala leutik anu ngalarang trawling handapeun. 

Larangan trawling handap di sadaya daérah anu dilindungi laut (di luar IEZs) pikeun mastikeun habitat anu rentan sareng ékosistem dijagaan sacara efektif sareng pulih.

Ngeureunkeun trawling handapeun subsidi sareng masihan sumber kauangan kauangan sareng téknis pikeun ngadukung transisi anu saé pikeun armada.

Larang ékspansi trawling handap ka daérah anu anyar, anu henteu nganggo jalur, kecuali sareng dugi ka tiasa dibuktikeun yén teu aya pangaruh ngarugikeun anu penting.

Miluan koalisi

Lengkepan formulir éta sareng kami bakal ngabales deui upami aya patarosan salajengna.